Място за някои неща

Чета какви мерки взима държавната Марица ...

Сърнела Воденичарова Thu, 19 Aug 2021, 20:22:05
Чета какви мерки взима държавната Марица изток за опазване на природата и си представям това, ако беше частно предприятие, какво щеше да причинява на околната среда (и хората).

Всичките частни рудници са развъдник на смърт. Целта е една - максимална печалба. А инвестициите в екология намаляват печалбата. И воала - правим всичко възможно, за да си купим достатъчно политици, които да прикриват безчинствата ни. Те се купуват лесно и въпросът е решен.

Хора, не позволявайте да закрият най-големия въглищен комплекс в Югоизточна Европа - Марица изток. Той дава половината ток на България, в пъти по-евтин от фотоволтаичния. Дава и хляб на масата на 124 000 душ - това са работещите в рудниците „Трояново-1“, „Трояново-3“, „Трояново-север“, гигантския ТЕЦ „Марица изток 2“ и десетките фирми и фирмички, свързани и зависими от това мегапредприятие, барабар с техните семейства, за които това е главният доход.

Някак е жалко да му видят сметката продажни политици, не мислите ли?

Говерете за това, коментирайте, проучете и сами. Нека създадем обществено мнение за запазването на този ценен коз, който имаме - един от малкото незаграбени и неунищожени все още.

#спасиМарицаИзток

Вижте повече тук: https://www.facebook.com/sarnela/posts/5197426503620586

Екология

ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ОКОЛНАТА СРЕДА