Blog

Филма „Пландемия“

 

Филмът е крайъгълен камък. Източник на качествена, концентрирана информация относно планираната пандемия и други важни процеси в света, касаещи нашето здраве. Изложената във филма информация е недостъпна по масовите канали.

Превод и субтитри: Кийти Жекова (профилът ѝ във фб достигна над 15 000 последователи и бе изтрит есента на 2020 г. – твърде много информация изнесоха тя и съратниците ѝ; сега възвръща загубеното)

Филмът е толкова съдържателен, че могат да се направят множество отрязъци от него, които да имат не по-малка стойност от цялото. Един от отрязъците, които направих, се отнася за Бил Гейтс. Има над 12 000 споделяния. Съдържа толкова факти, че ще ви се завие свят и ще ви се стори най-естественото нещо да го споделите с други хора.

Други части сбито разясняват защо фармацевтиката е в такъв вид днес и кога става подмяната на действителната лечебна медицина със съвременния ѝ двойник, който се занимава със симптоми, не с причини.

Изложено във филма е “Събитие 201“ (EVENT 201) – представлява разиграване на целия сценарий с пландемията месеци преди самата пландемия. Организатори на тренировката са „Фондация Бил и Мелинда Гейтс“ и други. Вижте сайта на „събитието“: https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

(Ако бъде изтрит, свалили сме го, само пишете, за да ви го пратим.)

Още много друга безценна информация има във филма „Пландемия“. Пазете го, споделяйте го с важни за вас хора.

Изтеглете целия филм „Пландемия“ оттук.

Просвещението е неделима част от градежа на нов, човешки свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *