Място за някои неща

Ковид ви вълнува, нали? Ето ви ...

Сърнела Воденичарова Wed, 14 Apr 2021, 07:20:45
Ковид ви вълнува, нали?

Ето ви 2 истории от истински хора, не съм ги прочела в нета:

1. Германия, Северен Рейн Вестфалия, град Билефелд.
Бабата на съучениче на племенницата ми почива в болницата след много тежко чернодробно заболяване. Дъщеря ѝ отива да я вземе. Дават ѝ я в херметически затворен ковчег с обяснението „ковид“. Дъщерята почва да задава въпроси, става все по-нервна, защото знае, че майка ѝ не е имала никакъв ковид. Лекарят я дърпа на страна и ѝ казва следното: „Така ги пишем сега“.

2. София.
Познат на позната, хипохондрик (неуморно се страхува от бацили), отива да си направи тест в Пирогов. Дава си данните и сяда да чака да му вземат пробата. Влизат 2-3 кашлящи, подпухнали, нашият човек изпада в паника и изскача като тапа от чакалнята. На следващия ден получава имейл, че пробата му е положителна.

Дори и да не виждах как почти без изключение всички правителства скачат според една и съща тояга (и тя не е точно на Бил Гейтс), ето такива случки, разбрани от живи хора, не от фейсбука, щяха да са ми достатъчни поне да се породи съмнение у мен.

Пожелавам ви добър час по пътя към осъзнаването на театъра, в който живеем.

Необходими сте.

Имаме да градим суверенна България по пътя на народното управление. България, в която не е възможно хората да бъдат водени за носовете от медиите, разболявани от страх и уморявани безмилостно. България, в която ние хората държим конците на собствения си живот и представляваме неизмерима сила, защото го правим заедно, обединени!
#обединение #просвещение #народноуправление

0878424477 - телеграм
info@zazemiata.com