Място за някои неща

Искам да ви обезпокоя. В тези ...

Сърнела Воденичарова Wed, 10 Mar 2021, 10:58:29
Искам да ви обезпокоя.
В тези 5 минути ще видите 3 клипчета на Световния икономически форум (идеологическия център на елита) - разказват плановете на мегабогаташите за нас. И то не в бъдеще, а ей сега.

Накратко: искат планетата за себе си, господата. Искат и определено количество обслужващ персонал - служебни хора. Друго не им трябва. Ти не им трябваш, ако не си съгласен с плана им. Място за теб няма на този свят - ти си замърсител, паразит. Как ще ни съкратят като брой, оставям на вас да си представяте.

Въпросът стои така:
- ще се подчиниш ли,
- или нямаш намерение да се даваш и ще воюваш за човечността и правото си на живот?
Средно положение няма.

Успокояващото е, че решението лежи в нашите ръце.
Обезпокояващо отново е това, че сме разделени и се дракаме точно както искат людоедите.

Докато не почувстваме остро колко фино ни делят, озлобяват едни срещу други и владеят с лекота, няма да можем да дадем отпор.

Само заедно, преодолявайки наслоените внушения на индивидуализма, културата на „различност“, усещайки, че сме неделимо свързани и единствено по този начин силни, ще се спасим.

Спасението поединично е гибел. Работата заедно е единственият ни път - с търпение, отстъпки, образоване в същински знания за това как работи мозъкът ни, основни познания по управление, защото всеки процес в света е управляем и управляван от някого или нещо... Всичко това са естествени неща, на които просто не сме научени. Можем да се научим и сме длъжни.

Аз не искам да бъда мачкана или ликвидирана, защото отказвам да участвам в „новия им ред“. Имам друго виждане за справедливост и добруване.
Ако и ти си така - нека се намерим, да си кажем кусурите, да си простим и да вървим заедно.

#обединение #народноуправление #новсветовенред

Цялото видео на Никита Михалков с превод: https://sarnela.bg/blog/view/4066