Място за някои неща

Стряскаща, но правдива картина, нарисувана от ...

Сърнела Воденичарова Fri, 31 Mar 2023, 12:21:06
Стряскаща, но правдива картина, нарисувана от младия Любомир Любомиров, с която ако не се съобразяваме, тихичко ще си заминем като народ. Побиват ме тръпки.
Хубавото е, че все още има какво да направим. Действаме!

„В този ѝ вид България е с подписана смъртна присъда много отдавна, като ще се извърши „съзидателно унищожение“ по Шумпетер.[2] Родината ни е в състояние на анархо-капиталистически кондоминиум[3] и разузнаванията на всички големи и силни държави и корпорации извършват мръсната си дейност тук било то по пране на пари, снабдяване на терористите с автомобили[4], техника, оръжия[5], каптагон[6] и други наркотици, продажба на оръжие за военните конфликти[7] или колониално източване и преработка на ресурси[8]. По този смисъл България е златната кокошка на Запада, която снася златни яйца. Ние сме доени, стригани и дори клани точно както се прави с добитък (гои). Всичко това е възможно, благодарение на няколко предателства, извършени по времето на т.нар. „преход“.

Някои от най-големите предателства са унищожаването на разузнаването ни с „оня списък“[9], нарязването на ракетите СС-23[10] и вкарването ни в ЕС и НАТО, което съпроводи много нови стандарти и вредни тенденции във всички сфери и аспекти от живота, типични за икономическите условия на капиталистическия обществен строй. Страната ни е ползвана единствено като територия, разграден двор, която и без това изкупуват еврейските инвеститори[11] заедно с минералните извори като част от стратегическия план за завладяване на водните ресурси на света и построяването на градове анклави от нов тип като превантивна мярка за завладяването на изтока в бъдещата война за водни ресурси[12].

Геополитически погледнато ще използвам следния цитат, формулиран от основателя на геополитиката и геостратегията Халфорд Макиндър, за да покажа с какво важно положение сме като локация: „Който управлява Източна Европа, управлява Хартланда, който владее Хартланда, владее Евразия или сърцевината на т.нар. световен остров, а който владее Световния остров (29% от площта на Земята е суша), управлява света“.

[2] Теория за съзидателното унищожение/градивно разрушение на австрийският икономист и политолог Йозеф Алоис Шумпетер.
[3] Кондоминиумът е територия с установена суверенна власт над нея от 2 или повече държави. Wikipedia
[4] https://blitz.bg/…/teroristi-ot-idil-karat-dzhip-ot-ruse… Терористи от ИДИЛ карат русенски автомобили.
[5] https://trud.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0…/ Диляна Гайтанджиева, оръжие, сирия, терористи
[6] https://btvnovinite.bg/…/kaptagon-ljubimijat-amfetamin-na…
[7] https://fakti.bg/…/430672-otrovili-gebrev-zaradi-orajie-za…
[8] https://novinite.eu/zlato-za-nad-1-trilion-i-500-mlrd-evro…/
https://blitz.bg/…/yapontsi-namerikha-zlato-za-720-mln…
https://nova.bg/…/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%BB%D0…
https://btvnovinite.bg/…/otkriha-zlato-kraj-selo-babjak.html и др.
[9] https://dariknews.bg/…/onq-spisyk-osvetil-stotici-oficeri…
[10] https://www.mediapool.bg/solomon-pasi-unishtozhavame
[11] https://news.bg/…/evtini-kashti-pod-eur-100-hil-zapochva-da…
https://news.bg/…/izraelski-firmi-investirali-u-nas-1-mlrd…
https://money.bg/…/izraelski-investitor-vdiga-selishte-za…
https://dariknews.bg/…/evrejski-biznesmeni-iskat-da…
https://money.bg/…/kiparski-biznesmen-sas-sporno-minalo…
https://novinite.eu/balgariya-se-razprodava-izraelski…/
https://www.vbox7.com/play:2036dd3476
[12] https://www.investor.bg/…/koi-sa-zonite-kydeto-moje-da…/
https://news.bg/int…/badeshteto-na-sveta-voyni-za-voda.html

Толкова години се рекламираше България като красива страна пред света. Ако жена ви е красавица, не я показвате гола пред гостите и приятелите ви за да не я пожелават. Та това е директна покана за къкване или суинг! Следва раздяла със сигурност. Ние защо го правим? И то от години... България като територия присъства на обозначените карти, на които има вода и обработваема земя, където ще се водят бъдещите войни за тези и други ресурси. Дивият капитализъм на запад, гонейки икономически растеж, прахоса маса ресурси, освен че експлоатираха колониалните "държави", и пак не им стига, но бъдещото парцелиране на света няма да допусне това да продължава, защото в отделните световни региони ще има митнически и валутни зони. Нормално е след като ни изгониха да дойдат те на нашето място, но първите на предна линия, които се инсталират, са от "тихия фронт". Отдавна говоря, че някои са си правили сметки без кръчмаря да станем кондоминиум.

Колкото и параноично да звучи, няма друго място на света, където да има толкова шпиони, освен, разбира се, зони на конфликт. Отворете youtube и напишете "изоставени къщи на Запад" на английски и ще видите големи и хубави имоти обитавани някога от хора със статус горна-средна класа най-малко, но изоставени сякаш са дошли извънземните. Взето е най-необходимото и дори си личи как децата са грабнати, докато са си играели с играчките вероятно поради телефонно обаждане: МАСОВО ЯВЛЕНИЕ = ПРОЦЕС, т.е. някой управлява този процес. Детайлите сами по себе си не значат нищо, но в съвкупност значат всичко. Някогашните империи са имали практика да разселват завладените народи, защото в онази обществено-икономическа формация, в която са живели, изцяло или предимно се е обработвала земята от собствениците ѝ (хората), а това предполага, че вие като такива, ако се поставите на тяхно място, разбира се, ще браните земята си и ще вдигате бунтове, но когато ви заселят принудително на друго място, ще се наложи да се адаптирате, а не да се бунтувате. Това е правено с Дановото племе на Израел от Асирийци, правено е от Римляни, правено е от Османската империя и т.н. Македония например е обезлюдявана напълно и заселвана десетки пъти. В България е имало внос на кавказци, кюрди и араби от Африка. По спомен се сещам едни стари статистики, на които българите като етнос са на последно или предпоследно място в градовете, но след освобождението статистиките се обръщат и променят изведнъж за кратко време - само за няколко години. Причина за това е Търновската конституция, която българизира всички с онзи неин член, че всеки роб, който дойдел, ставал свободен.

Демографията е забранена наука на запад поради политиката на отворени врати и мултикултурализъм. Затова е измислено "гражданството", за да замете под килима някои неща. В днешно време това разселване на народи в рамките на ЕС под предлог трудова заетост и мобилност не е ли същото? Соломон е изпреварил всички преди три хилядолетия, като е казал, че няма нищо ново под слънцето.

Дори да предположим, че всички чужденци са много добри и мили хора, а аз съм параноик и лош човек, да речем, то тези хора в един момент ще прераснат в общности, от които ще се бълват кадри и ще обсебят ключови места в сфери от обществото. При заселването на Америка има множество вълни от поляци, италианци, ирландци, шотландци, евреи, германци и т.н., които по-късно създават диаспори, и понеже са на чуждо място, следователно нуждата като форма на принуда ги задължава да държат контакт помежду си, да си помагат и да могат да се организират. Тогава вече като фатална неизбежност можем да си говорим за мафия, каквато сме я гледали по филмите. Братовчедите от Милано ще се пръснат по улиците, съдилища, прокуратура, полиция, кметства и ще станат всякакви. Представете си само да се появят нови етнически партии, всяка с капризите си, да има "английски квартал", "украински квартал", "Малката Одеса", "Малкия Тел Авив" в България. Тези хора ще стоят на улиците, въртейки бизнеса си, и ще вкарат свои хора в политиката и на всички възлови позиции, а те за разлика от нас няма да бъдат смачкани, без самочувствие или бедни. Оправдания от сорта, че нямало работна ръка (след като я изгонихме) и трябвало да внесем от Азербайджан, Пакистан, Сомалия и Бангладеш, са абсолютно идиотски и могат да бъдат изприказвани от някой либерал с промит мозък, някой господар с феодален манталитет, на който никога не му се работи достатъчно бързо и ефикасно, или от някой платен маркетингов стратег или лоби.

Може да се плати на нужните специалисти и да се сметне кое ще е по-евтино и изгодно както в краткосрочен/дългосрочен план, така и от гледна точка на ационалната/обществената/държавна сигурност. Може с подходящи условия да се върнат българите от чужбина, което зависи от правилната политика. Демографски наистина е зле положението, но с правилната социална политика, което е букет от фактори, методи и подходи, ще се оправят нещата.

Категорично против да се внасят огромни тълпи от чужбина като форма на решение на изкуствено и целенасочено създадени проблеми. АКО си отваряме задния двор за чужденци, ще е само и единствено след щателна проверка от разузнаването и покриване на необходимите изисквания на всеки един от тях.

Няма друго място на света, където да има толкова шпиони, както в България. Тук има най-много вода, обработваема земя и др. ресурси, но с незаинтересовано население, което не умее да предвижда и да се поучи от грешките си. Затова ни изгониха оттук и се пълни с англичани, немци, евреи и т.н., купуващи точно тези неща. Тикток и инстаграм са по-важни заради моментното напомпване на егобалона, самочувствие без покритие и да си "убиваме времето", а утрешният ден ще сервира нови проблеми за решаване с предизвикателства, за които не сме готови, и психически няма да издържат много хора буквално до побъркване, както се случи с пландемията, но истериите предстоят с натрупване. Подобно на шок след катастрофа, при празните черупки след счупване ще излезе мухал и празнота. Други ще се самоубият, а трети ще подивеят като хищници.

Миналогодишната "профилактика" на социалните мрежи беше двучасова подготовка за спиране на тока по целия "цивилизован" Запад и тест как ще реагират влогърчета, инфлуенсъри и съответните закачени за тях риби уанабита. Подобно нещо гласят и за България.

Публикувана е карта с областите в Украйна, които ще бъдат възстановявани/стопанисвани/управлявани от различни държави като Швеция, Швейцария, Германия, Полша, Англия и др. Аз си мислех, че само за България готвят Кондоминиум, но явно НЕ. Кисинджър каза през 2012 г., че Израел няма да го има ДО ДЕСЕТ ГОДИНИ. Значи те очакват да го няма и ще се преместят. В почти всяко българско село гъмжи от англичани!!! Има села направо анклави. Спомнете си онова документално филмче от времето на соца, правено от англичани за BBC + мнението на Джеймс Баучер колко много харесвал и обичал България... тая тяхната обич е насочен такова у таковата ни...

Държавообразуващото население се отвъжда целево и упорито. Писал съм също как тук се перат парите на всички големи корпорации, държави и разузнавания, както и за другите им интереси. От 2013 г. насам България се пълни с африканци и азиатци. От 2020 г., откакто започна истерията с вируса, тук се пълни със западняци поради леките мерки и евтините имоти. Да се помни, че конституцията на Р. България се промени, за да могат чужденци да изкупуват земя тук - в Австрия и Швейцария това не може да речем. Израелците купуват земеделска земя, минерални извори и си строят градове анклави, които ще бъдат пазени по ЗЧОД (Закон за частната охранителна дейност), изземващ функциите на МВР.

Обезлюдена България има около хиляда села без никакви жители или пък с бройка под 10. Данните от последното преброяване излязоха едни такива никакви, абе дадоха някаква бройка преди да е приключило, като си казаха, че не са много сигурни. В Библията има пример как сатаната подбудил Давид да брои евреите, което довело до жестоки наказания за него и народа му, понеже броенето е за добитъци, а не за хора.

Общото население на страната ни е доста под 4,5 - 5 милиона... Последните години масово се заселват британци, германци, шведи, норвежци, швейцарци и т.н. западняци в селата около градовете и никой не може да ни гарантира какви са или не са, а освен това и дали селата, заличени от картата поради 0 на брой население, всъщност не са заселени 'случайно' с талибани. Нали всичко случайно се случва все...

Друга интересна подробност е, че България става интересна дестинация за ненабодени поради ниската сертифицираност. УПС! Да не се окажем скоро съвсем официално някакъв си там Кондоминиум? Много трябва да внимаваме кого приемаме, когато призовем нашенците да се завърнат, защото вместо тях може да се намъкнат и ненашенци. Винаги преди експанзия и завоевания се изпращат разузнавачите отпред - тихият фронт. Трябва да престанем с тази наша дружелюбност! Много наши традиционни български черти трябва да умрат, ако искаме да оцелеем. После, като останем единствени, можем каквито си искаме черти да имаме. Можем и целите да се нарисуваме в кръгчета и черти...

И това рекламиране на дестинации колко красива била България ще ни изиграе точно такава лоша шега, за което ще се happyМ отзад. Ако имаш хубава жена не я показваш гола пред съседите, като ти дойдат на гости нали? Преселението на народите се очаква този път да бъде по направление от Запад на Изток и от Юг на Север. Последното ще бъде нашествие. Край с илюзиите!
Западните народи ги очаква по-тежко положение и от това на българите през годините, а България поради характеристиките, които има, и обезлюдяването може да се окаже подходящо убежище, променяйки тенденциите и посоките. От години говоря, че ни очаква кондоминиум под една или друга форма.

Договореностите от миналата година в Женева се изпълняват по учебник, но този път най-опасният слой от хората, този на нагаждачите, им е трудно да се ориентират, което е добре, за да се отървем от тях веднъж завинаги. Не знам дали първо ще станем кондоминиум, за да не минем в евразийската сфера на влияние, или обратното. Не съм наясно дали можем да бъдем и двете.

Появява се друг проблем: тези, които идват, кой ще ги проверява дали са вредни или злонамерени елементи?
МлаДА БЪЛГАРИЯ яко изучават троцки, ленин, болшевики, меншевики и готвят преврат или нещо подобно, а това е младежката организация на ДБ. Онзи ден случая с британеца с бомбите в село Любеново - имал е взимане даване с ДБ. Нексо - пране на пари и вземане даване с ДБ. Едно време в БГ е имало организация Млада България, която е била масонска и законспирирана. Имало е Млада Англия с лидер ДИЗРАЕЛИ и е имало Млада Германия на Рахел Левин.
https://news.bg/…/da-balgariya-15-nashi-litsa-sa-sluzhiteli…
Отделно имат и други хора в други компании като Atos, Experian, HP и др. Значи нексо пере пари и финансира ДБ, а те разпределят към всякакви вредни за националната сигурност елементи. ВСЯКАКВИ.

Сега ще ви дам линкове към статии, съдържащи информация относно случаи с чужденци, извършващи криминална или друга вредителска дейност в България, доказващи, че не са нито скъсаняци, нито са бедни дрипльовци и не са никак за подценяване:
https://btvnovinite.bg/…/voenen-feldsher-i-shved-v-shema-za…
Военен фелдшер и швед в схема за трафик на оръжие. + версия за тероризъм
https://www.vesti.bg/…/arestuvaniiat-norvezhec-ne-e…
Арестуваният в Стара Загора норвежки гражданин не е подготвял терористичен акт на територията на страната ни. Това увериха от прокуратурата.
https://blitz.bg/…/v-albaniya-arestuvakha-anglichanin…
В Албания арестуваха англичанин, продавал български паспорти на турци
https://www.novinite.bg/…/Anglichanin-pedofil-plashtal-na… Англичанин-педофил плащал на родители, за да блудства с децата им във Велико Търново
https://inews.bg/…/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0…
Белезници за англичанин за блудство, хванали го с 6 момченца
https://frognews.bg/…/hristo-ivanov-zashtitava-ubietsa…
Спомнете си случая с Джок Полфрийман - австралийски гражданин с анархистки възгледи, който уби български гражданин. Хората, които защитаваха англосаксонския психопат, участваха в едни НПО-та, а сега същите са в едни партийки, които разпределят изпраните пари на ЕДНИ МОДЕРНИ ФИРМИЧКИ, финансирайки други англосаксонски терористи, като онзи от с. Любеново с бомбите. ХРИСТО ИВАНОВ ЗАЩИТАВА УБИЕЦ!
https://news.bg/…/hvanaha-anglichanin-s-bizhuta-za-103-hil… ТИПИЧЕН СЛУЧАЙ НА ПРАНЕ НА ПАРИ И ИЗНАСЯНЕ НА КАПИТАЛ ЗАД ГРАНИЦА!
https://news.bg/…/arestuvaha-anglichanin-v-sv-vlas-zaradi… Арестуваха англичанин в "Св. Влас" заради детска порнография
https://news.bg/…/86-godishen-anglichanin-bludstval-s-detsa… 86-годишен англичанин блудствал с деца в несебърско село
https://news.bg/…/anglichanin-ubi-balgarka-i-ya-zarovi-v…
Англичанин уби българка и я зарови в градината си в Сунгурларско
https://www.briag.bg/burgas-spipaha-izdirvan-anglichanin-s
Бургас: Спипаха издирван англичанин с 53 самоличности. На кой нормален човек му трябват толкова?
https://www.regnews.net/…/zadarzhaha-anglichanin-zaradi…
Задържаха англичанин заради побой, дрога и оръжие
https://clubz.bg/88012-sledili_anglichanin_trafikant_u_nas
Следили англичанин трафикант у нас "като ранено животно"
МВР удари група за търговия с оръжия и хероин, Гешев обърна внимание на Еврокомисията
https://www.youtube.com/watch?v=GKiWDzeeypQ
Кандидат-депутатът „Глиги“ ни рекламира разфасоването на деца за органи
https://glasove.com/…/19-minuti-nexo-iska-da-kupi-mediya…
NEXO се е устремило към купуване на голяма българска медия, разбра 19’ от няколко независими източника, но засега ще запазим в тайна името на интересуващата платформата група.
(информацията за този документ е взета от Строго Секретно на Красимир Иванджийски)
В края на XIX век документът "Постоянната инструкция за Alta Vendita"
нареждаше на членовете на масонската ложа да предприемат едновековни усилия за подкопаване на църквата отвътре.
Документът гласеше: "Папата, който и да е той, никога няма да дойде в тайните общества. Тайните общества трябва да дойдат в Църквата... Работата, която сме предприели, не е работа за ден, месец, нито за година. Може да продължи много години, може би един век, но в нашите редици войникът умира, но битката продължава...
След като репутацията ви се утвърди в колежите... и в семинариите - след като спечелите доверието на преподаватели и студенти, действайте така, че онези, които са ангажирани в църковното състояние, да обичат да търсят вашия разговор... Тогава малко по малко ще доведете вашите ученици до желаната степен на готвене. Когато върху всички точки на църковното състояние наведнъж тази ежедневна работа разпространи нашите идеи като светлина, тогава вие ще оцените мъдростта на съвета, в който поемаме инициативата...
Тази репутация ще отвори пътя на нашите доктрини да преминат в младото духовенство и да стигнат дори до дълбините на манастирите. След няколко години младото духовенство по силата на събитията ще нахлуе във всички функции. Те ще управляват, администрират и съдят. Те ще формират съвета на суверена. Те ще бъдат призовани да избират понтифика, който ще управлява; и този понтифик, подобно на по-голямата част от неговите съвременници, ще бъде задължително проникнат от ... хуманитарните принципи, които сме на път да пуснем в обращение... "

https://youtu.be/92kpulC5tDI?t=4123
В този разговор с Боян Чуков и Григор Сарийски гн – Чуков говори за това, че ЦРУ, МИ6 и Ватиканското разузнаване са се позиционирали в Източна Европа.

https://trud.bg/%D0%B4%D0%BE%D1%86-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0…/
Валентин Вацев: В България се прескачат като зайци на горска полянка шпиони от всякакъв вид и калибър - американски, френски, немски, да не говорим за турските и гръцките и разбира се, израелският шпионаж, който не вижда нищо интересно в България, но е длъжен да докладва. Този голям брой от шпиони на квадратен метър на българска територия говори само за едно - че България е важна страна като територия и все още като държава.“

Публикувам горното, не защото съм проверила и съм съгласна с всичко, а защото голяма част от нещата знам от личен опит и защото този млад човек има право да бъде чут, не по-малко от младите активисти на партии и НПО-та. Защото докато си затваряме сетивата за тревогите на младите, нищо добро не ни очаква.

Връзка към поста му, в която всички линкове от публикацията са активни: https://www.facebook.com/Subnoizee/posts/pfbid02UfkQ7ziSJnvgSErcu5wcFWqsTmXJjT7r1RR9w6SMPBxrC7MM8ycWRLmHhUPqvtD8l