Място за някои неща

Днес един българин рано-рано сутринта ...

Сърнела Воденичарова Sat, 06 May 2023, 14:48:23
Днес един българин рано-рано сутринта замина за Лондон, да пресрещне българските централни медии бнт-бтв-нова, пребиваващи там по някакво очевидно много важно за България събитие и да им каже за онова нищо и никакво събитие, което се случва в самата България.

Да им каже за разрастващото се движение на българите срещу натикването на Родината във война. Да им каже за подписката, която хиляди българи започнаха, за да си спасят децата от пращане на фронта - пращане, което внимателно, стъпка по стъпка се подготвя от година насам:

Първо, с изпращане на военно-техническа помощ.
После с изпращане на оръжия официално. Въпреки обещанията, че такова нещо никога няма да се случи.
След това с постъпки за облекчаване на мобилизацията.
Между другото - с наредба за военно обучение в училищата, която отваря вратите на школото за военни, директно вербуващи нашите размечтани деца за „мисии в чужбина“.
Веднага последваха промени в Закона за отбраната, с които оперативното командване на българите в чужбина се предаде в чужди ръце. Облекчи се и преминаването и пребиваването на чужди войски на родна земя.

Разкажи им, Ангеле, кажи си, да ти олекне на душата. А те че няма да те чуят - няма. Запушени са им ушите с пачки, съвестта е заслепена от фалшив блясък и евтина слава.

Хора, скъпи, прекрасни българи, наследници на същите онези, пред които скланяме тихо глави и с благоговение изричаме: „Не сме достойни наследници вам...“, точно вие сте тези, които днес ще обърнат България и ще я насочат в добрата посока.
Всеки един от вас, който събира подписи, разнася вестта за референдума, привлича хора, е на съдбовна мисия. Мисия за спасяването на рода ни. За опазването на децата ни.

Всеки един от вас пише история сега.

Всеки, без изключение. Чудесата стават, когато работим за тях. А когато сме много - са гарантирани.
Привлечете още хора, говорете с известни личности, които биха помогнали с разгласяването и събирането на подписите.
Заедно можем и вече пробиваме информационната блокада. Как иначе щяхме да се съберем 12 хиляди в сърцето на София, 5 хиляди във Варна и още много в 36 града, без дума да обелят бнт-бтв-нова?!
Можем! Правим го!

https://narodna.me

Когато много, много хора се включат с по 5-10-50 събрани подписа, не 600 000, а 1 милион ще надхвърлим. От уста на уста, от ръка на ръка. Само внимавайте - попълвайте вярно и пълно данните, за да не ви изгорят подписите. :)

Няколко медии помагат изключително много:

Поглед инфо
Евроком
Алфа ТВ
Студио Справедлива България
Ефир инфо
България 24
Крум Савов Live
Българско национално радио, Петър Волгин
Свободна и мирна България (фейсбук и телеграм)
Рационална съпротива
Карбовски
и други, моля, допълнете и ще ги добавим.

Във видеото: Angel Rabuhchiev

От теб, читателю, и мен зависи всичко сега. Всичко. https://narodna.me