Място за някои неща

Това е спомен от 2015, който ...

Сърнела Воденичарова Tue, 20 Dec 2022, 07:47:17
Това е спомен от 2015, който от своя страна припомня за нашите чистосърдечни опити през 2013 г. да запазим българската земя за децата на България.
Както тогава, по същия начин и сега тече активна пропаганда срещу хората, които действат, без да търсят облаги - те са най-опасните. Понеже действат по съвест. Другите стимули не ги вълнуват.

#НароднаМрежа
Гледам, още тогава съм мечтаела за мрежа на съвестните хора. По статистика те са не по-малко от 30%. По друга статистика едва 10% от обществото са достатъчни, за да обърнат нещата, ако действат сплотено около ядро от около 1%. Ето това взаимно намиране и свързване имаме да правим.

Целта е ясна: организиране и просвещаване на българското общество за изграждане на социално справедлива България, управлявана от народа си.

Сърнела

Не гледайте, може да ви трогне.

Видеото е носталгично - от времето, когато все още си мислехме, че протестът, листовките, телевизионните участия могат да оправят нещата. Някак сме си въобразявали, че има шанс с енергията си да налеем патриотизъм в сърцата на продавачите на България.
Странно защо.
Е, вече нямаме тия заблуди.

Времето е на действащия със собствена, зряла мисъл човек. А от такива бъка нашата земя, само от насадените задръжки остава да се освободят.
Подготвяме платформа за свръзка помежду ни извън фейсбук и интернет.

Поздрав с китка истинска музика :) https://goo.gl/iKpPBU