Място за някои неща

„Можете да разкриете сметка за помощите и да получавате пари по нея, само че ням...

Сърнела Воденичарова Sun, 19 Feb 2023, 11:31:22
„Можете да разкриете сметка за помощите и да получавате пари по нея, само че няма да можете да ги теглите и превеждате“, това каза българската държава на сирийската държава. Показа среден пръст на затиснатите в развалините. А те стенат, молят за помощ и няма как да се стигне до тях, защото липсват къртачи, техника, генератори за ток, не достигат лекарства. Екипирани доброволци също.

Хората бавно гинат под отломките от земетресението, от войната, а колониалната администрация в България послушно и лоялно към западните партньори връзва ръцете на сирийското посолство.

Въпреки това банкова сметка без ограничения ще бъде разкрита. Защото доброто винаги намира път.
Ще публикувам сметката тук в момента, в който я получа.

Сега пращайте помощи директно на посолството на Сирийската арабска република:
София, Симеоновско шосе 13А
02 962 5742
ambassador@syrianembassybg.org

Свържете се с най-близкия координатор и се разберете:

Пловдив - доктор Гайдак Маруф, 0878691433, ул. Волга 12 (само с уговорка)
Варна - доктор Молхам Газал, 0878376345
Бургас - Малек Тома, 0879007447
Момчилград, Кърджали - доктор Басам Ашкар, 0878399074
Русе - Ануар, 0889436685
Свиленград - Малек Хосайн, 0888664880
Пещера - Мария Журкова, 0895643535

Сирия се счита за люлка на човешката цивилизация. В мир и разбирателство там живеят християни и мюсюлмани. И взаимно се уважават. За беда обаче имат твърде много нефт и газ, а те не бива просто така да се оставят на някъв си сирийски народ, затова им спретнаха война и около находищата се наместиха западни корпорации. Войната ще се поддържа, докато самостоятелното управление на Сирия не бъде премахнато и на негово място настанено колониално такова. Както е в България. Затова тук нямаше нужда от война.

Възхищавам се на сирийците - на цената на живота си тези хора бранят своя суверенитет!

Да се върнем на гинещите под руините хора - преди и след земетресението мъката там не свършва. Заради войната. В който и момент да пратите помощ, тя ще е навреме и добре дошла. Сега е особено спешна.
Чрез гореописаните координати е гарантирано, че ще пристигне на местоназначението - при бедстващите жени, мъже и деца, а не в ръцете на терористичните групировки, въоръжавани от Запада.

#ПомогниНаСирийскияНарод