Място за някои неща

Давате ли си сметка, че открай ...

Сърнела Воденичарова Tue, 18 Oct 2022, 19:56:51
Давате ли си сметка, че открай време биваме управлявани от тотално малцинство? А успешно ни се внушава, че народът има някакъв пръст в управлението, за някаква демокрация се бръщолеви...

И ето това малцинство е на ръба да ни вкара във война. Да ни умори от глад, от студ. Да ни унижава, принуждава и обезчовечава.

Едно време не са си правели труда да заблуждават поданиците, че участват в управлението. Ама 1-2 революции накараха най-алчната част от човечеството да измисли демокрацията - тоест да я изтупа от прахта и да ни я поднесе в идеално удобна за самия елит форма. Още по-безопасна от античната.

При все това и точно заради това:
Ако не сме готови за нова революция, ще трябва да използваме наличната система, да вкараме наши хора вътре и да променим законите в наша полза. Това е.
Закони, които да дават на народа глас, власт, контрол. Точка.

Стига сме се въргаляли в блажена апатия, стига сме я разнообразявали с мрънкане, псуване и измисляне на причини да не го направим.

Започнете да се оглеждате за честни, народовластно настроени стабилни хора. Започвайте да говорите с тях - да свикват с мисълта да се кандидатират и да работят активно отвътре.
Настройвайте се и настройвайте и останалите да гласуват точно за тези хора, не за други.

#истинскинароднипредставители

Изборите идват. Зимата също. Войната се чува все по-ясно.