Място за някои неща

...

Сърнела Воденичарова Thu, 13 Oct 2022, 12:46:03
"Ядрена война, Армагедон, унищожение на цивилизацията" - не, не става въпрос за откъс от холивудска продукция, това са думи в устите на световните политически лидери, тиражирани от средствата за масова информация.

Към момента, вероятността за война между НАТО и Русия с използването на тактически (с по-малка мощност) ядрени заряди, на територията на Източна Европа (включително Балканите), с 50-100 милиона жертви и чудовищни разрушения - е един от възможните сценарии за развитие на ситуацията.

Да, точно така, един от възможните варианти.

На този общ фон и при такава ужасна заплаха - приказките и действията на българските евроатлантически политически "елити", целящи косвено или пряко да замесят страната ни във военен конфликт, могат да бъдат разглеждани единствено и само като Национално предателство и Измяна на Родината.

Наказанието за такива престъпления трябва да бъде сурово.

Нека т.нар. "елити" се замислят за последствията от това, което вършат. За историческата отговорност, която носят, пред Народа, пред родените и неродените деца на България. Защото, вероятността днешните политически "ястреби", смятащи се за вечни и недосегаеми, да бъдат изправени пред Извънреден или военно-полеви трибунал, също е един от възможните сценарии за развитие и изход от политическата криза в България.

Да, точно така, възможен е.

Veselin Nikolov