Място за някои неща

Когато системни играчи те нападат с ...

Сърнела Воденичарова Tue, 03 May 2022, 07:36:28
Когато системни играчи те нападат с нарастваща сила, почваш да разбираш, че си на прав път.

Чуйте интервюто от тази сутрин по Хоризонт с двама от нормалните българи, които участват в организирането на Общобългарския поход за мир и неутралитет.
Водещата е ескалиращо агресивна. :)
https://bnr.bg/horizont/post/101640795/obshtobalgarski-pohod-za-mir-i-neutralitet-e-nasrochen-za-tazi-vecher-v-nakolko-grada-v-balgaria

Атаките срещу неподкрепеното от никоя партия, нпо или каквато и да било структура гражданско начинание днес и утре, растат с небивала сила.

Вадят се от контекст коментари, касаещи народовластието, и се обръщат в „ето ги, партия ще правят“.
Партиите са доказано компрометирани структури - показват го и тези дни ясно с опитите си да обезкървят гражданския поход за мир и неутралитет. Само затвърдждават убеждението, че са неправилното решение, защото са лесни за превземане от малки групички жадни за власт дребни човечета с убедителна риторика.

Ние хората имаме задачата да се обединим повсеместно и да намерим формата и начина да поемем държавата в ръцете си. Народното управление е единственото, което този народ трябва да се организира да направи. А как точно ще стане, решаваме тук: https://xn----7sbabrih0cecjxg.xn--90ae/ (Народна мрежа).

Много сме, само трябва да се съберем, за да усетим силата си и да действаме с единна цел.

Ако ме питате дали ще правя партия - не. От 9 години говоря срещу партиите, трябва да съм изменчива и непостоянна в убежденията си като партийните лидери, за да изменя на това. Не съм такава - всеки може да види историята на това, което правя, назад в последните 13 години. Няма принцип, на който да съм изневерила, с изключение на това, че до 2013 г. гласувах, оттогава спрях - защото просто няма готово решение.
Разбрах го ясно.

Ние трябва да го създадем и да преценим как ще изглежда, как ще работи и точно как народът да поеме контрола върху тази държава - да стане негова най-накрая, а не на Козяк или други антибългарски сили.

Вижте каква красота е картинката - 11 града. Само от нас, хората, организирани, при това само за няколко дни. Представете си какво можем да направим за седмици, месеци... <3
Затова ги е страх, затова ни нападат! :)