Място за някои неща

В момента, в който Янев подаде ...

Сърнела Воденичарова Mon, 02 May 2022, 15:27:31
В момента, в който Янев подаде оставка, ми стана интересно. Веднага отворих и проверих миналото му - поне официалното. Възпитаник на САЩ. Разбрах, че е пиар ход за създаване на доверие и че рано или късно ще прерасне в политически проект. Прерасна. 6 месеца по-късно вече имаме партийка, която интензивно ще бъде подготвяна с други пиар ходове за предстоящите, както се вижда, избори.

Видеото онагледява как се правят такива проекти - схемата е проста. Поне при краткосрочните.

При дългосрочните е друго. Показали сме дългосрочния проект Бойко Борисов, но текат и други - далеч по-убедителни, много по-опасни, защото увличат доверието на хората с умелата си родолюбиво звучаща риторика и показни акции.

Вижте тук подробно как се правят нещата: http://zazemiata.com/rejting-na-partia/

Време е да почнем да се питаме: този, който говори така добре, толкова патриотично, има такава харизма - кой е всъщност. Как е изплувал, кой го е финансирал. Постоянен ли е, или е овършал структури в търсене на своето място под прожекторите, верен ли е на принципи, или си мени позицията по основни въпроси през няколко години?

В нета има много информация. Ако не почнем да я ползваме по предназначение, никой не ни е виновен.

На 3 и 4 май ние, нормалните хора, които се заехме с нелеката задача да организираме Общобългарски поход за мир и неутралитет в София, заявяваме, че ще направим всичко по силите си да не допуснем яхване на народната воля.
Всяка помощ в това отношение е драгоценна. Обадете се на Максим Велков, който отговаря за охраната и се разберете с него кога да се явите на площад Народно събрание утре и вдругиден, за да ви инструктира как се охранява мероприятие: 0888543433