Място за някои неща

Ние, хората, събрахме над 100 000 ...

Сърнела Воденичарова Thu, 09 Sep 2021, 16:52:51
Ние, хората, събрахме над 100 000 подписа помежду си, за да спасим от закриване мегапредприятието, което произвежда половината ток на България.

Всичко стана за по-малко от 3 месеца, без особена помощ отникъде - нито медиите се надпреварваха да помагат, нито политиците или който и да било с голямо влияние.

Сега политиците са на ход - ще се съобразят ли с народната воля, или ще осъществят чуждите интереси.

Може би някои от вас не си дават сметка какво значат 100 000 подписа без реклама, без медии, без финанси. Не само това, ами и въпреки всичката помия, която се излива от екрана срещу Марица изток само и само да се внуши, че е нещо мръсно и непотребно.

Българите включихме мозъците си, спомнихме си какво се случи с хиляди други важни заводи, които даваха хляб на цяла България. Вече не е лесно да ни пробутат легендата за свободния пазар и зелената икономика. Ясно ни е, че цялата истерия с фотоволтаиците излиза през нашия нос накрая.

Поздравявам ви, достойни хора, с трезвия разум.
Поздравявам ви, че подкрепихте над 100 000 наши сънародници, работещи и свързани с Марица изток и целия огромен държавен комплекс, който съхранява запаси от енергия за още 50 години!

#МарицаИзток
#Народнамрежа