Място за някои неща

Чухте ли как една дентална лаборатория ...

Сърнела Воденичарова Thu, 26 Aug 2021, 11:16:19
Чухте ли как една дентална лаборатория слага обозначителни гривни и натирва в отделни помещения служителите си, които не са „ваксинирани“?

Първо, трябва да спрем да използваме думите „ваксиниране“ и „имунизиране“ за експериментални препарати, обременени с твърде много сигнали за тежки последствия. Не ни „ваксинират“, а ни тестват - кой колко ще изкара, статистика сме ние за тях.

Второ, никакво примирение пред чорбаджийски своеволия - гривни ще слагат на хората като на добитък! Ще им удържат от заплатата тестовете, ще ги притискат да си бият неясни субстанции, психически тормоз ще им прилагат!

Автономна Работническа Конфедерация - АРК внесе с Агенцията по труда и Комисията за защита от дискриминация сигнал за проверка на тази клиника. Интересно с какви заключения ще излязат държавните служители, в чия полза.

Вижте цялата наглост на швейцарските и германските собственици на тази фирма, изразена в следната заповед:

"ВАЖНО:
ПОМЕЩЕНИЯТА ЗА ХРАНЕНЕ И ПУШЕНЕ ЗАТВАРЯТ ЗА СЛЕДНИТЕ ХОРА...
(English translation in the comments)
Скъпи колеги,
Организираме втора групова ваксинация на място в центъра за лечения с Pfizer. Желаещите да се запишат, моля да пишат коментар под тази публикация до петък, 20/08/2021. След втората си доза, всеки, записал се за ваксинация през тази седмица, ще получи еднократен бонус по избор: 250 лв. ИЛИ 1 ден допълнителен платен отпуск.
Изправени сме пред поредната КОВИД-19 вълна, която според всички научни прогнози ще бъде по-силна от досегашните. Само за последните два дни вече имаме 8 случая. Задължени сме да действаме СЕГА, не утре, не след седмица, не през есента. За да защитим себе си, всички колеги, пациенти, близки хора и - не на последно място - настоящето и бъдещето на Дентапрайм. В тези решения няма място за конспирации и теории за контрол; базираме мерките си само на статистически данни и на научно препоръчани подходи за действие.
Припомням текущите мерки срещу разпространение на вируса:
- задължително носене на маски навсякъде, освен по време на хранене, вкл. и в служебните бусове;
- задължителен антигенен тест два пъти седмично, вкл. и за хора, прекарали вируса (няма данни, че антителата от предишна инфекция гарантират защита срещу делта варианта);
- задължително редовно миене на ръцете (мин. 20 секунди) и дезинфекция;
- задължително проветряване на всички помещения без HEPA/UV филтри.
ОЧАКВАМ ВАШИТЕ ЗАПИСВАНИЯ ЗА ВАКСИНАЦИЯ В КОМЕНТАР ДО ПЕТЪК, 20/08/2021 или на имейл
От следващата седмица ще влязат в сила ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕРКИ ОТ СЛЕДВАЩО НИВО, а именно:
- пълна забрана за достъп до помещенията за хранене и пушене за всички неваксинирани колеги (тези с първа доза ще бъдат допускани);
- храната за неваксинирани колеги ще се предоставя в кутии и ще може да се консумира на определени за това места (повече информация скоро);
- приспадане от месечното възнаграждение на разходите за задължителни антигенни тестове два пъти седмично (разходите за тестовете между първа и втора доза ще бъдат поемани от клиниката).
От горепосочените мерки се изключват само хора, за които не е препоръчителна ваксина по медицински причини. В съмнителни случаи, становището ще бъде обект на проверка от страна на определен от Дентапрайм лекар.
Напълно ваксинираните колеги:
- ще получат зелени идентификационни гривни срещу сертификат за ваксинация (повече информация скоро);
- не са и няма да бъдат задължени да носят маски в общите помещения за служители;
- ще могат да продължат да използват кухнята/ кафетерията и помещенията за пушене;
- няма да бъдат тествани седмично.
Вярвам, че всеки от нас ще прояви разум в този преломен момент. Можете да се обръщате към мен с всякакви въпроси по темата.
Мерките подлежат на промяна в съответствие с актуалните официални, базирани на данни и световнопризнати проучвания и препоръки."

Източник: https://www.facebook.com/bezlogosite/posts/4951664431513578

Не оставайте безразлични, говорете, изразявайте позиция ясно, категорично. Стига толерантност към наглостта!