Място за някои неща

От Париж: „В момента се потъпква ...

Сърнела Воденичарова Sun, 08 Aug 2021, 07:17:37
От Париж:

„В момента се потъпква всякакво фундаментално човешко индивидуално право. Лъжите по официалните медии са невъобразими. За да има що-годе вярна информация, се гледа ютюб, ако гледате официоза ще се разболеете от страхова невроза и месец по-късно сами ще си теглите куршума. Не е животът тук за хора с лабилни нерви.

По динамичните екрани повсеместно по гари, пътища и шосета, улици и магазини са пуснати реклами на ваксини и бодящата ужасяваща игла. Психонатискът е навсякъде.

Достъпът до публична администрация всячески се спъва, цените растат. Банките се гаврят с всеки минал на червено, като за минус 2 евро в сметката ви взимат лихва 8 евро.

Медицинските сестри ги преследват като диви животни да ги ваксинират. А те самите казаха, че имат ваксинирани колеги в тежко състояние след ваксината. Особено се говори за последици при жените след ваксина, с остри болки и разнебитен месечен цикъл, кръвоизливи, алергии, сърцебиене, тромбози...

Най-лошото е, че опозицията предава хората, искайки задължителна ваксина поголовно. Това са социалистите, центристи и макронисти. Десните са никъде, двуличници, ама и те с макарона. Само наричащите се патриоти и крилото на Льо Пен организират масов отпор на зеления паспорт. Един от прямо говорещите е Аслино, но той е с малка политическа партия.

Единственото спасение е обединение на народите в Европа и излизането от тоя адов европейски съюз!“

Cvéty Tronville