Място за някои неща

От няколко години искам да споделя ...

Сърнела Воденичарова Fri, 02 Jul 2021, 07:51:54
От няколко години искам да споделя това с вас, но изчаквах, защото времето проверява най-добре правилността на действията.

Знам, че ще скандализирам някои. А също и че немалко от вас правят същото като нас.

Вижте тази паста добре. Има още живот в нея.
Ползваме я 4-ма души от повече от 7 месеца. Вижте и дозата, достатъчна за перфектно измиване на зъбите - малко по-различна е от тази по рекламите :).

Какво е състоянието на зъбите в моето семейство?

Ползваме зъболекар, когато някое дете падне и си строши предните зъби или за поправка на подредбата на зъбите. Кариеси и каквито и да било други проблеми от години нямаме ние и 4-те ни деца.

Всички мием зъбите си по един начин - хоризонтално под ъгъл 45 градуса с наклон към венците и после с изчеткване от венците надолу старателно с натиск, без да щадим венците особено (това бързо ги заздрави още преди години). Бъркаме с косъмчетата на четката между зъбите сякаш с клечка за зъби. Миенето при повече от нас е само вечер не повече от 2 минути.

Зъбите ни са в отлично здраве на всичките шестима. Дъхът сутрин е приличен.

Някой ще каже „ген“. Ами не - сборна команда сме, по две различни линии.

И още нещо - само твърди четки ползваме.

П.П. Иска ми се същинското знание да пробива все повече и един недалечен ден, когато народът взима решенията и управлява държавата, здравето ни да зависи единствено от нашите широки познания върху безкрайните възможности на човешкия организъм, които ако не саботираме, ако не се прецакваме сами, са предостатъчни за отличен живот.

#просвещение #обединение #народноуправление