Място за някои неща

В ръцете ни са документите, които ...

Сърнела Воденичарова Wed, 09 Jun 2021, 20:58:07
В ръцете ни са документите, които правителството кри 8 години - колко злато вади Дънди прешъс от българската земя.

След 8 години съдебни дела най-сетне сме пред отговора!
Вече разполагаме с работните проекти на фирмата и можем да разберем колко злато изнася тя от България.

Държим в ръцете си отговора колко милиарда губи българският народ заради продажните правителства, които, като верни пажове на корпорациите, крият грабежа на века, както го нарече един журналист.

Нито едно правителство не преразгледа концесионните договори, нито едно не понечи да се смили над хората и да опази народното имане, за да имат децата ни бъдеще и родителите ни - достойни старини, а не да се влачат в изнемога и да издъхват преждевременно, защото „няма пари за здравеопазване“. Децата ни да бягат в чужбина, защото „няма пари за образование“. Младите да не раждат, защото „животът е труден, няма пари“.

Ей ги къде са парите.

В тези 2054 страници.

Един човек сам срещу държавата започна борба преди 2930 дни, устоя на отпора на целия държавен апарат, не се поддаде на умората и победи с постоянство и търпение - Роман Кендеров е името му, запомнете го.

2054 страници има за четене и анализиране сега.
Необходим е експертен прочит.

Колко честни специалисти - геолози, минни инженери - ще се намерят? Как мислите?
Помогнете да стигне до тях тази важна задача.

#просвещение #обединение #народноуправление
#злато #дъндипрешъс

Вижте цялата сага, в която 1300 души, вдъхновени от Роман Кендеров, поискахме от правителството да покаже договорите за петте най-големи концесии за ценни метали, вижте 1300 отказа на правителството, заведените и спечелени 20 съдебни дела срещу тези откази, вижте и как министерският съвет отново измисли как да не покаже договорите - в разрез с 20 решения на съдиите от Върховния административен съд: https://www.facebook.com/events/430280900439184/