Място за някои неща

Съседка - лекарка, от болница „доверие“ (нарочно ...

Сърнела Воденичарова Sun, 21 Mar 2021, 09:13:43
Съседка - лекарка, от болница „доверие“ (нарочно е с малка буква), сподели, че не спират да прожектират на лекарите в болницата филми, в които се обяснява как дробовете се стопявали от ковида и хората нямали никакъв шанс, както и други ужаси.

Филмите са направени професионално, внушително, трудно е да не им повярваш. Въздействат силно и жената сподели, че немалко нейни колеги се поддават.

Имам въпрос (един от много): защо създателите на тези внушителни филми не правят през десетилетията също толкова внушителни филми за това как да се храним добре, какъв живот е добре да водим, за да не се разболяваме?

Разбирате ли?! Подготвят си армия. Самият елит не си цапа ръцете. Превръща в своя войска лекарите, сестрите, настройва ги фино посредством „достоверни материали“, разчитайки единствено на тяхната безкритичност и породения вследствие на това страх. Лекарите и сестрите стават развъдници на страх и го предават като вирус на пациентите си.

Вирусът на страха вилнее и поразява дробове, сърца, умове. Изглежда сякаш някакъв ковид е виновен, а всъщност множеството умирания са дело на прокрадналите се в главите на хората умели внушения.

Какво да правим?

Необходимо е да се информираме, но не от телевизора.
Необходимо е да бойкотираме, но не разума си.
Необходимо е да се организираме, но не за избори.

#информирайсе #бойкотирай #организирайсе