Място за някои неща

Само робите никога не казват „не“. ...

Сърнела Воденичарова Sun, 14 Mar 2021, 09:07:10
Само робите никога не казват „не“. Защото ще ги бият. Само вещите никога не казват „не“ и служат. Кат' се счупят, ги изхвърляш.

„За ваксините.
Проблемът със здравето и генната антивирусна терапия, която минава за „ваксини“, е огромен и е изваден от нацистките практики и идеи. Не си инжектирайте тези л-на, не го правете с другите, участвате в престъпление.

От нищо няма да ви предпазят, най-много да ви разболеят.

Основната идея на ковид и на ваксините е ваксинационните паспорти. Не се подвеждайте по руската, китайската или друга ваксина. И с руска, и с китайска, ваксинационните паспорти ще бъдат факт.

Защо е важно това? Поради ужасно много причини. Знаете, че ще бъдем проверявани дали сме си били ваксини, за да пътуваме, да ходим до магазина или да работим и ще искат да го доказваме. С ваксинационни паспорти. Тези ваксинационни паспорти са основата за въвеждане на блокчейн счетоводни книги и електронен идентификатор. Ще трябва да се „сертифицирате“ по блокчейн, за да участвате в обществения живот. В тези блокчейн регистри, каквито вероятно ще представляват ваксионационните паспорти, ще ви запишат ваксините, а в последствие и цялата история. Тоест всичко, което сте правили в цифровия си живот, защото идеята е да постигнат пълен цифров аватар на всеки човек, за да ни включат към матрицата и за да могат по-лесно да играят на борсите с хората и с техния живот.

Затова реалността се моделира и програмира в цифров вид и им е нужна непрекъсната информация от нас. Не само за контрол, но и да гледат и да оценяват техните инвестиции (ние) как се справяме и да залагат на пазарите за социално въздействие.

Идеята е всичко да е дигитално, нали знаете? Капиталистите изкупиха, каквото можаха да изкупят от реалния свят, фалираха ви, докато „пазихте животи“ вкъщи пред телевизора, и им остава да „приватизират“ хората и природата.

"Това ново лице на капитализма възнамерява да функционира под егидата на така наречената „Икономика на въздействието“ - идея, възникнала от пепелта на контролираното разрушаване на глобалната финансова система през 2008 г., която проправи пътя за хедж фондовете да заменят банките като доминираща сила в света на глобалния капитал. Понастоящем този свят на алтернативни финансови инструменти се управлява от The Blackstone Group Inc., която контролира умопомрачителните половин трилион долара активи. Корпорацията има амбицията да бъде най-големият наемодател в света и, зловещо, собственик на най-голямата частна ДНК база данни на планетата."

Затова се казва „цифрово робство“, защото ще ни купуват и ще ни продават. Едната кръвна група на една компания, другата - на друга. И като едни добри роби няма да имаме права, защото ако не се държим според критериите на нашите господари, пари (универсален базов доход) и инвестиции няма да има. И няма и до магазина да ни пуснат.

Та, идеята за каталогизиране и осчетоводяване на реалния свят, са тези блокчейн технологии. Всичко ще се записва в тях, позволяват реалният живот в цялото си многообразие да бъде сведен до предварителни критерии и оценки, за да знаят нашите господари дали техните инвестиции вървят нагоре, или надолу според техните критерии. И ще ви контролират напълно, като пазят за вас цялата история. Не само какви са ви ваксините, но и за кого сте гласували, какво сте пазарили (валутите и те ще са цифрови), къде сте пътували и прочее.

Тези блокчейн регистри, в които се пази кои сме и прочее, са свързани с нашите биометрични данни. А на тях им трябват много биометрична и ДНК информация и бази данни.

ТОВА СВЪРШВА, КОГАТО ВСИЧКИ КАЖЕМ „НЕ“

Само робите никога не казват „не“. Защото ще ги бият. Само вещите никога не казват „не“ и служат. Кат' се счупят, ги изхвърляш.“

Vania Mileva

#обединение #просвещение #народноуправление